Skip to main content

Diana Juhl

Født i Næstved 1975
4 børn på hhv. 22,20,18,12
Email diana@artbyjuhl.dk

Mødet med kreativiteten startede blot få år tilbage, hvor jeg efter en terapeutisk uddannelse og andre spændende jobs var nået til et sted i mit liv, hvor jeg vidste der skulle gøres noget andet og nyt for at komme lidt videre og blive glad igen – for der var udsolgt på alle hylder.

Kunsten var nøglen og det er her jeg føler mig fri og har lyst til, at fortælle jer hvad jeg har på mit hjerte.

Jeg er autodidakt kunstner og jeg finder inspirationen i mit indre.

Da jeg startede med mit allerførste tomme lærred, malede jeg en enkel pink streg som siden har fulgt mig når jeg starter på et nyt lærred.
Det var/er min vej, mit liv, som var/er snørklet, med bump og udfordringer. Den vej som beskriver en tilstand, tanker og følelser i mig som gør, at jeg flyder helt ind i mit eget liv og bliver nysgerrig igennem farver, mennesker og oplevelser. Udover den pink streg er guld også kendetegnet i mine malerier.

Jeg ved ikke hvor min vej ender, men jeg ved den healer mig. Den åbner mit hjerte og jeg finder kontakt til min indre sjæl, lys og hjerte som jeg vil vise og dele med jer i mine malerier. Jeg håber mine værker kan inspirere og bevæge mennesker – det er mit største ønske.

Ofte er det mennesker, silhuetter men også abstrakt jeg laver. Følger min intuition mit hjerte og udtrykker mig uden forsikring om at resultatet er perfekt ligesom vi mennesker ikke er. Maler mennesker der alle har en plads i mit hjerte, nogen jeg har mødt på min vej som har gjort indtryk. Mennesker der har ramt mig på min sårbarhed. Dem som jeg savner.

Glæder mig til at byde jer velkommen ind i mit univers Galleri DIANA JUHL, Riddergade 6, 4700 Næstved